www.resslerstueberl.com/

 Als u het bovengenoemde linkje klikt ziet u de website van de Resslerstueberl en wordt u bediend door de Fam Prodinger. Hier kunt u voor een ieder een heerlijk passende maaltijd bestellen.

Dit restaurant vindt u op circa 800 meter van ons huis.

U zult ondervinden dat Gitte en Albert u gastelijk zullen ontvangen.

 

Als u op de link  www.lungo.at  vindt u een schat aan informatie over de pistes in de omgeving van ons vakantie huis.

De pistes Grosseck Speiereck, Faningenberg, Aineck kunt u in 10 tot 15 autominuten bereiken de Katschberg en Obertauern in ca een 25 tot 30 autominuten. Op deze site's staan ook leuke webcams en andere informatie's over sneeuw hoogte's etc die het zeker de moeite waard zijn om te volgen.

 

Op de volgende link vindt u leuke webcam beelden bij ons uit de omgeving uit het dal  http://www.jesner-edv.at/webcams/ en kunt ook het weer in de dalen enigzins volgen.

 

Als u op het volgende linkje Klikt dan krijgt u de site met het regionale weer http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/salzburg/tamsweg

 

Bij de berg Grosseck Speiereck zit een leuke en goede skischool die u op alle fronten prima begeleid voor zowel de beginners als gevorderden en ook voor de snowboarders. Een deel van de begeleiding is Nederlands sprekend.

http://www.schischule-mauterndorf.at/

Als u op deze link klikt dan komt u site van deze ski school aan de berg grosseck speiereck

   

Als u deze pagina is eens rustig doorneemt dan zult u zien dat ze voor de jeugd veel organiseren zowel in de zomer als winter.

Er zit ook een winkel aan de piste waar u de benodigde ski uitrusting kan huren, deze is voorzien van de nieuwste en modernste ski uitrusting en van een goede kwaliteit.

 

Een hele leuke en informatieve site is http://www.lungau.at/winter/adventzauber.html ook deze site is erg goed uitgerust met informatie uit de omeving.

Op deze site kun je switsen van de zomer naar winter info.